Politică
12 ianuarie 2020

Directorul Serviciul poștal al Ucrainei are un salariu lunar de 79 mii de dolari, pe când un factor poștal doar 100

Directorul Serviciul poștal al Ucrainei are un salariu lunar de 79 mii de dolari, pe când un factor poștal doar 100

Directorul general al Societății pe acțiuni ”Poșta Ucrainei” va încasa în anul în curs un salariu lunar incredibil pentru țară – aproximativ  1,9 milioane de grivne (79 mii USD).

Despre salariul uriaș al șefului serviciului poștal de stat scrie pe pagina de Facebook primul secretar al Uniunii Naționale a Jurnaliștilor din Ucraina, Lina Kușci

Conform planului financiar al întreprinderii de stat ”Poșta Ucrainei” pentru anul 2020, remunerarea lunară a directorului general, Igor Smeleanski, va fi incredibilă – 1 milion 860 mii de grivne, dintre care -  716 mii 500 de grivne salariul oficial al funcționarului public, în plus, domnul director general va primi și un premiu lunar de 694 mii de grivne, precum și multe alte bonusuri și beneficii lunare din fondul de salarii - 456 mii 500 de grivne.

Vom reaminti că în anul în curs și salariul mediu al angajaților obișnuiți de la ”Poșta Ucrainei” va crește cu 815 grivne, astfel încât salariul lunar va fi ceva mai mare de 6 mii de grivne. Cei drept, poștașii s-au tot plâns până acum că au avut un salariu de maximum 100 USD lunar.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 479

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți