Politică
Redactor: Sergiu Barbuța
18 noiembrie 2020

Dmitro Kuleba anunţă că pregăteşte vizita Maiei Sandu la Kiev

Dmitro Kuleba anunţă că pregăteşte vizita Maiei Sandu la Kiev

Ministerul de Externe al Ucrainei a anunţat că pregăteşte vizita oficială la Kiev a noului preşedinte ales al Republicii Moldova, Maia Sandu. Anunţul a fost făcut miercuri de către şeful diplomaţiei ucrainene, Dmitro Kuleba, într-un interviu pentru postul de televiziune „1+1”, transmite ukrinform.ua, potrviit BucPress.

Ministrul de Externe a precizat că vizita Maiei Sandu va avea loc ca urmare a invitaţiei pe care a făcut-o preşedintele Volodimir Zelenski. 

De asemenea, Dmitro Kuleba a adăugat că este important că primele discuţii telefonice Maia Sandu le-a avut cu şefii de state din România şi Ucraina.

Precizăm că ex-președintele Republicii Moldova Igor Dodon, în cei patru ani cât a fost în fruntea statului, nu a fost invitat în vizite oficiale în România sau Ucraina. Majoritatea vizitelor lui Igor Dodon au fost în Federaţia Rusă.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 149


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți