Politică
23 februarie 2021

Donbas: Un soldat ucrainean ucis, doi răniţi

Donbas: Un soldat ucrainean ucis, doi răniţi
23 februarie 2021

Donbas: Un soldat ucrainean ucis, doi răniţi

Un soldat ucrainean a fost ucis şi alţi doi răniţi în două confruntări cu mercenarii sprijiniţi de Rusia în estul Ucrainei, a anunţat  armata ucraineană.

Ucraina se confruntă cu separatiştii susţinuţi de Rusia în regiunile de est Doneţk şi Lugansk din 2014, după anexarea de către Moscova a Peninsulei Crimeea.

Conflictul s-a reaprins la începutul lunii, cu trei soldaţi ucraineni ucişi de explozia unei mine şi alţi doi în ciocniri cu separatiştii.

Luni, comandantul-şef al forţelor armate ucrainene Ruslan Komceak a declarat că soldaţii au fost vizaţi în apropierea oraşului Avdiivka, la şase kilometri nord de Doneţk, capitala de facto a separatiştilor.

"Un soldat a fost ucis şi unul rănit după ce inamicul a tras de două ori cu un lansator de rachete antitanc", a declarat Ruslan Komceak reporterilor, citat de Agerpres.

Într-un alt incident, luni, un soldat a fost vizat de tiruri de mitralieră în apropierea satului Pivdenne din regiunea Doneţk, a anunţat armata pe Facebook.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 491


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți