Politică
Redactor: Sergiu Barbuța
17 iunie 2021

Expert ucrainean: Ucraina nu va fi admisă în NATO până în 2030

Expert ucrainean: Ucraina nu va fi admisă în NATO până în 2030
17 iunie 2021

Expert ucrainean: Ucraina nu va fi admisă în NATO până în 2030

Expertul politic ucrainean Ruslan Biziaev susține că Ucraina nu va obține statutul de membru al Alianţei Nord-Atlantice până cel puțin în 2030, potrivit Golos.ua.

„Summitul NATO nu a adus vesti pozitive Ucrainei. În opinia mea, ușile NATO rămân închise pentru Ucraina până în 2030. Există un plan financiar aprobat de Alianță, care nu implică o standardizare cu Ucraina. Înainte de lansarea procedurii de aderare a statelor la NATO, trebuie neapărat să se efectueze o procedură de standardizare și bugetare”, a spus expertul.

Ruslan Biziaev a precizat, de asemenea, că summitul NATO din data de 14 iunie a.c. a fost unul demonstrativ: mai multe țări nu au fost invitate la eveniment.

„Nu doar Ucraina, ci și Georgia și chiar „prietenii NATO” nu au fost invitați la acest summit. Formal, NATO este de partea noastră până în anul 2030. Dacă nu se va lua o decizie politică la următorul summit al Alianței, acest subiect poate fi uitat”, a spus expertul politic.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 461


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți