Politică
Redactor: Marin Gherman
17 noiembrie 2021

Experți din 4 state discută la Cernăuți despre reforma autoadministrării locale din Ucraina (VIDEO)

Experți din 4 state discută la Cernăuți despre reforma autoadministrării locale din Ucraina (VIDEO)
17 noiembrie 2021

Experți din 4 state discută la Cernăuți despre reforma autoadministrării locale din Ucraina (VIDEO)

În perioada 17-18 noiembrie 2021 la Cernăuți se desfășoară conferința științifică internațională „Lecturile municipale Anton Kohanovski”, la care experți, primari, funcționari publici și cadre universitare discută despre  reforma autoadministrării locale din Ucraina.

La deschiderea conferinței, care a avut loc în Sala Roșie a Universității Naționale din Cernăuți, au participat reprezentanți ai Consiliului regional Cernăuți, conducerea universității, diplomați de la consulatul general al României la Cernăuți.

Ca și în anii precedenți, experții au analizat dialogul politic, calitatea managementului din cadrul primăriilor, dar și gestionarea crizei COVID-19. Organizatorul principal al conferinței este Centrul regional de perfecționare a funcționarilor publici, care a invitat la evenimentul științific experți din Ucraina, Polonia, Republica Moldova și România.

Dan Constantin, Ministru-Plenipotențiar la Consulatul General al României la Cernăuți a declarat pentru BucPress că România poate împărtăși din experiența proprie în ceea ce privește reformele, or Kievul și-a asumat realizarea unor reforme pro-europene. A fost transmis un mesaj de încurajare din partea misiunii diplomatice acreditate la Cernăuți organizatorilor acestui eveniment.  

Vă invităm să urmăriți în subsolul acestui text un reportaj realizat de BucPress TV Cernăuți (va fi publicat în curând).

Agenția BucPress – www.bucpress.eu    

Material video


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 307


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți