Politică
13 iunie 2019

Fostul șef al poliției din Odesa: ”Nu există grupare „daghestaneză” care l-ar lichida pe Dodon”

Fostul șef al poliției din Odesa: ”Nu există grupare „daghestaneză” care l-ar lichida pe Dodon”

Fostul șef al poliției din regiunea Odesa, Dmitri Golovin, care a demisionat la sfârșitul lunii aprilie, a declarat că în Odesa nu există grupări care ar fi putut înfăptui lichidarea lui Igor Dodon, potrivit deschide.md.

Amintim că Dodon a declarat că în rândul daghestanezilor din Odesa au fost găsiți executori pentru asasinarea sa. Operațiunea ar fi costat 2 milioane de euro. Golovin a spus că înainte au existat grupări specializate pe omoruri la comandă, acestea însă au fost lichidate toate. „Deocamdată nu există asemenea grupări”, reține sursa citată

Vorbind despre grupurile de daghestanezi despre care a amintit Dodon, Golovin a spus că în regiunea Odesa nu există grupări etnice daghestaneze mari. „Puțini sunt cei care ar fi vrut să se lege de o asemenea comandă. Președintele vostru este păzit de SPPS (Serviciul Pază și Protecție de Stat), și este mare bătaie de cap. Să execute o comandă de lichidare a președintelui vostru, este în stare doar colaboratorii actuali sau foști ai serviciilor secrete. Sau niște „turiști” recidiviști duși cu pluta.

Amintim că Igor Dodon a declarat la TV8 că ar putea fi lichidat de grupul „Țuțichi”. Șeful de la Condrița a afirmat că pentru asasinarea sa s-ar propune un milion de euro. „Cât mergeam la emisiune, mi s-a raportat că acești Țuțichi oferă 1.000.000 de euro bandiților. Ei umblă și caută oameni care să-l lichideze pe Dodon. Este o informație pe care, astăzi, am expediat-o Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat. Vreau să vă spun că și paza mea este presată și „rugată” să nu tragă multă atenție la anumite detalii”, a conchis Igor Dodon.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 337

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți