Politică
28 februarie 2022

Germania a trimis armament în Ucraina – Bundeswehr

Germania a trimis armament în Ucraina – Bundeswehr
28 februarie 2022

Germania a trimis armament în Ucraina – Bundeswehr

Armele pe care Germania a decis să le ofere Ucrainei pentru a a lupta împotriva agresorului rus vor ajunge în câteva ore, a declarat Ministrul german al Apărării, Christine Lambrecht într-un comentariu pentru Deutschlandfunk, citat de Ukrinform.

Vom reaminti, cancelarul german Olaf Scholz a anunţat că Germania va creşte cheltuielile militare la mai mult de 2% din PIB pe an şi va debloca un pachet excepţional de 100 de miliarde de euro pentru a-şi moderniza apărarea. Lumea a intrat într-o "nouă eră" după invazia Rusiei în Ucraina, a spus Scholz în timpul unei sesiuni speciale a Bundestagului.

El a precizat că armata germană va primi de la bugetul federal 100 de miliarde de euro pentru investiţii şi proiecte de armament, într-un context în care finanţarea forţelor armate germane constituie de mai multă vreme un măr al discordiei între Berlin şi Washington, informează AFP şi dpa.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 363


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți