Politică
Redactor: Elvira Chilaru
22 mai 2020

Guvernatorul Transcarpatiei s-a întâlnit cu Consulul General al Ungariei la Ujgorod

Guvernatorul Transcarpatiei s-a întâlnit cu Consulul General al Ungariei la Ujgorod

Prima întrevedere  oficială internațională a noului președinte al Administrației Regionale Transcarpatia,  Alexei Petrov, cu Consulul General al Ungariei a avut loc la  Ujgorod.

În cadrul ședinței din incinta  Administrației Regionale  de Stat Transcarpatia s-a  discutat despre deschiderea punctelor de control și trecere a frontierei, repararea celor existente, introducerea cozii electronice la vămi.

Punerea în aplicare a proiectelor comune ucraineano-maghiare ce se află în agenda specială a  președintelui Ucrainei a fost discutată cu diplomatul ungar Jozef Bugailo.

În special:

➡ Lansarea unei fabrici de sortare a deșeurilor din satul Yanoshi, a cărei primă linie este construită pe baza fondurilor  de grant.

➡ De asemenea a fost discutată deschiderea punctelor de control comune.

➡ Operarea și repararea podului la cel mai mare punct de control și trecere a frontierei dintre Ucraina și Ungaria – « isa».

➡ Aplicarea cozii electronice la frontieră. Pentru funcționarea eficientă este necesară sincronizarea activității părților ucrainene și maghiare la punctul de control.

➡ Reglarea cozilor  la intrarea în punctul de control. Implicarea poliției.

➡ Construcția unui drum-centură lângă orașul Beregovo.

Părțile au convenit, de asemenea, să înființeze un grup de lucru ucraineano-ungar pentru a soluționa în termini optimi  problemele existente.

Elvira CHILARU, pentru Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 642


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți