Politică
Redactor: Elvira Chilaru
22 aprilie 2021

În regiunea Transcarpatia ar putea fi deschise noi puncte vamale la frontiera cu UE

În regiunea Transcarpatia ar putea fi deschise noi puncte vamale la frontiera cu UE
22 aprilie 2021

În regiunea Transcarpatia ar putea fi deschise noi puncte vamale la frontiera cu UE

Șeful Administrației regionale de stat transcarpatice, Anatoliy Poloskov, s-a întâlnit cu Consulul general al Republicii Slovace la Ujgorod, Pavel Panis.

Reconstrucția punctelor  de control existente și deschiderea de noi puncte  la granița cu Republica Slovacă, în special deschiderea unei piste pentru biciclete la granița ucraineană-slovacă a fost tema principală a întâlnirii.

Părțile au discutat, de asemenea, despre implementarea unui proiect-pilot de organizare a gestionării cozilor de trafic în fața punctelor de control rutier internațional prin „Trecerea electronică a frontierei”.

Au fost abordate  proiectele transfrontaliere comune în cadrul Programului de cooperare transfrontalieră ENPI „Ungaria - Slovacia - România - Ucraina” (2021 - 2027), reluarea activității restaurarea aeroportului din Ujgorod.

Au fost identificate principalele direcții în continuarea cooperării dintre Ucraina și Slovacia. Acestea includ construirea unei infrastructuri moderne de frontieră, îmbunătățirea legăturilor de transport și a logisticii.

Drept urmare, Anatoliy Poloskov și Pavlo Panis au convenit să se întâlnească în următoarele două săptămâni pentru a continua implementarea pașilor reali de cooperare comună a proiectelor între țările vecine și prietene.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 544


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți