Politică
Redactor: Marin Gherman
21 mai 2020

În Republica Moldova vor avea loc alegeri prezidențiale la 1 noiembrie 2020

În Republica Moldova vor avea loc alegeri prezidențiale la 1 noiembrie 2020

Parlamentul R.Moldova a votat proiectul de hotărâre cu privire la organizarea alegerilor prezidențiale la data de 1 noiembrie.

„Mandatul Președintelui Republicii Moldova în exercițiu, domnul Igor Dodon expiră la data de 23 decembrie 2020. În această ordine de idei, Parlamentul urmează să stabilească data alegerilor Președintelui Republicii Moldova. Astfel, se propune ca prin hotărâre a Parlamentului să fie stabilită ziua de 1 noiembrie 2020 – ziua alegerilor Președintelui Republicii Moldova”, se arată în nota informativă a proiectului de Hotărâre, citată de Deschide.md.

Amintim că Igor Dodon a anunțat că va propune Parlamentului ca alegerile prezidențiale ordinare să aibă loc pe data de 1 noiembrie. Ulterior, socialiștii au înregistrat proiectul respectiv la secretariatul Parlamentului.

Opoziția parlamentară a propus organizarea scrutinului la data de 25 octombrie, însă amendamentul nu a fost susținut de majoritatea deputaților.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 454
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți