Știri Politică
10 ianuarie 2019

Kiev: Va fi interzis definitiv accesul pe teritoriul Ucrainei al bărbaţilor din Rusia

Kiev: Va fi interzis definitiv accesul pe teritoriul Ucrainei al bărbaţilor din Rusia

Ministrul ucrainean al afacerilor externe, Pavlo Klimkin, pledează pentru interzicerea permanentă a accesului în Ucraina a bărbaţilor ruşi cu vârsta cuprinsă între 16 şi 60 de ani.

Potrivit şefului diplomaţiei ucrainene, introducerea unui regim obişnuit de vize pentru cetăţenii ruşi nu ar fi o măsură eficientă, informează Adevărul.

"Un regim de vize obişnuit nu ar funcţiona niciodată. Dacă vorbim despre un regim de vize cu Rusia, acesta trebuie să presupună existenţa paşapoartelor biometrice. Un alt regim de vize nu are cum să funcţioneze. În acest moment, analizăm modul în care funcţionează baza de date biometrică" - a mai explicat Klimkin.  

La sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, Ucraina a interzis accesul în ţară al bărbaţilor ruşi cu vârste între 16 şi 60 de ani. Măsura făcea parte din legea marţială instaurată în Ucraina după ce Rusia a sechestrat trei nave ale marinei ucrainene împreună cu echipajele lor, în Marea Azov.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Distribuie:
Vizualizări: 255

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate