Politică
20 noiembrie 2020

Kiev: Zelenski a reacționat la perchezițiile din Muzeul ”Revoluția Demnității”

Kiev: Zelenski a reacționat la perchezițiile din Muzeul ”Revoluția Demnității”

Muzeul Revoluția Demnității” Perchezițiile care au fost efectuate ieri, 19 noiembrie, în incinta Muzeului Revoluției Demnității de la Kiev au fost criticate de Biroul Președintelui Ucrainei.

Zelenski a făcut apel la oamenii legii ”să nu adauge noi emoții inspirate, acolo unde ele sunt deja prea multe”, se specifică într-un comunicat făcut public de Biroul Președintelui, notează rbc.ua.

ZelenskI este îngrijorat de faptul că perchezițiile au avut loc în ajunul aniversării evenimentelor de pe Maidanul din Kiev. "Prin urmare, orice neglijență poate fi percepută de societatea ucraineană ca o provocare a valorilor Revoluției Demnității sau ca o nouă provocarea a contradicțiilor sociale. A fost, oare, obligatoriu ca perchezițiile și acțiunile de investigație să fie efectiuate acum?... și trebuie să excludem orice gen de speculații cu substrat politic în această privință", se reține în comunicatul Biroului Președintelui Zelenski. Potrivit biroului președintelui, dacă delapidarea de bani publici s-a produs într-adevăr, va fi ușor să fie dovedit acest lucru.

Vom aminti, că ieri dimineață poliția a făcut percheziții la domiciliul directorului și în incinta Muzeului Revoluției Demnității.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 198


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți