Politică
09 iulie 2018

La Odesa au luat startul exercițiile militare internaționale Sea Breeze 2018

La Odesa au luat startul exercițiile militare internaționale Sea Breeze 2018

La Odesa astăzi încep exercițiile militare intrenaționale Sea Breeze 2018, care vor avea loc până la 21 iulie în regiunile Odesa și Mykolaiv din Ucraina, precum și în partea de nord-vest a Mării Negre.

Potrivit Pagina de Rusia, la exerciții participă și Marina SUA, iar in acest scop a sosit recent la Odesa distrugătorul  USS Porter DDG78. Cu doua zile inainte, pe 7 iulie, în Marea Neagră a ajuns și nava amiral a marinei americane USS Mount Whitney, care va fi, de asemenea, implicat în exerciții.

Pe lângă americani, în manevre vor participa nave militare din România, Turcia, puscasii marini din Moldova și Georgia, forțele speciale și scafandrii din Marea Britanie și Canada.

Statul major international va fi amplasat pe nava USS Mount Whitney, care se va afla în largul mării. Seria internațională de exerciții „Sea Breeze” se desfășoară anual din anul 1997.

BucPress

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 482


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți