Politică
21 februarie 2021

Lobby-iști americani pentru deputații ”Slujitorul Poporului”

Lobby-iști americani pentru deputații ”Slujitorul Poporului”
21 februarie 2021

Lobby-iști americani pentru deputații ”Slujitorul Poporului”

Lobby-iști americani pentru deputații ”Slujitorul Poporului”. Partidul pro-prezidențial a angajat lobbyiști americani, cu o remunerare de 50 000 dolari pe lună.

În februarie 2021 ”Centrul pentru interacțiune și dialog transatlantic” din Kiev a semnat un contract cu compania americană ”Finsbury Glover Hering” pentru a oferi ”servicii de consultanță privind strategia și sprijin” ONG-urilor și Partidului ”Slujitorul poporului” în ”stabilirea relațiilor dintre Ucraina și Statele Unite și țările membre ale UE”, potrivit Radio Svoboda cu referire la jurnaliștii programului tv „Scheme”.

Costul serviciilor oferite de lobby-iști este de 50 mii dolari pe lună, acordul va fi valabil până la sfârșitul anului în curs, iar în cazul implementării integrale remunerarea va fi de 550 mii dolari (peste 15 milioane de grivne).

Informațiile despre respectivul contract sunt publicate pe site-ul Departamentului de Justiție al SUA, informează jurnaliștii cu referire la acordul de pe site-ul Departamentului Trezoreriei SUA. Acordul prevede că serviciile pot include „ activități de lobby, promovare, pregătire și difuzarea materialelor informative”. ONG-ul suportă toate cheltuielile neprogramate legate de transport, mâncare, cazare, conferințe etc., se arată în document.

Contractul va fi valabil până la 31 decembrie 2021 și poate fi prelungit prin acordul părților.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 541


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți