Politică
Redactor: Elvira Chilaru
12 ianuarie 2022

Medicii, funcționarii și muncitorii instituțiilor comunale nevaccinați vor rămâne fără salarii din 31 ianuarie

Medicii, funcționarii și muncitorii instituțiilor comunale nevaccinați vor rămâne fără salarii din 31 ianuarie
12 ianuarie 2022

Medicii, funcționarii și muncitorii instituțiilor comunale nevaccinați vor rămâne fără salarii din 31 ianuarie

În Ucraina intră  în vigoare un ordin al Ministerului Sănătății, care a extins lista organizațiilor ai căror reprezentanți sunt supuși vaccinării obligatorii împotriva COVID-19.

Ministerul Sănătății subliniază că angajații administrației publice locale, medicii și lucrătorii din utilitățile publice care nu primesc cel puțin o doză de vaccin COVID-19 până pe 31 ianuarie vor fi suspendați de la muncă fără plată.

De menționat că, conform ordinului, pe lista celor supuși vaccinării obligatorii împotriva COVID-19 pe perioada de carantină stabilită de Cabinetul de Miniștri în vederea prevenirii răspândirii bolii coronavirus se adaugă următoarele: administrațiile locale, instituțiile de sănătate de stat și comunal, instituții și organizații.

Această cerință nu se aplică persoanelor care au contraindicații absolute la vaccinarea împotriva coronavirusului și un aviz medical care să confirme acest lucru, mai amintește agenția.

În Ucraina, vaccinările împotriva COVID-19 sunt deja obligatorii pentru angajații organelor executive centrale și ai organelor teritoriale ale acestora; administrațiile locale de stat și subdiviziunile lor structurale; instituții de învățământ de toate nivelurile și formele de proprietate, întreprinderile, instituțiile și organizațiile incluse în Lista obiectelor aflate în proprietatea statului de importanță strategică pentru economia și securitatea statului.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 258


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți