Politică
Redactor: Elvira Chilaru
18 aprilie 2022

Militarii îi cer ajutor Papei pentru salvarea civililor din Mariupol

Militarii îi cer ajutor Papei pentru salvarea civililor din Mariupol
18 aprilie 2022

Militarii îi cer ajutor Papei pentru salvarea civililor din Mariupol

Acest lucru a fost raportat de Consiliul orășenesc Mariupol care a publicat și o  fotografie în care comandantul Brigăzii a 36 separată de pușcași marini, Serhiy Volyna, demonstrează o scrisoare adresată lui Papa de la Roma.

„Comandantul Brigăzii 36 Separate de Pușcași Marini, Serhiy Volyna, i-a scris o scrisoare Papei Francisc prin care cere ajutor pentru salvarea locuitorilor din Mariupol, femei și copii se ascund în buncărele de la uzina Azovstal în foame și frig”, se spune în mesaj.

În scrisoare, comandantul și-a exprimat încrederea că Papa Francisc nu a văzut niciodată ce se întâmplă la Mariupol, pentru că aici e un adevărat  „iad pe pământ”.

"Probabil ați văzut multe în viață. Dar sunt sigur că nu ați văzut niciodată ce se întâmplă la Mariupol. Pentru că așa arată iadul pe Pământ. Apelez la dumneavoastră și vă cer  ajutorul, pentru că a sosit timpul când rugăciunile nu mai sunt  unica salvare. Ajută-ne să salvăm acești oameni... După bombardarea teatrului dramatic și  maternității, nimeni nu mai are  încredere în ocupanții ruși. Faceți cunoscut adevărul lumii, evacuați oamenii și salvați-le viețile din mâinile lui Satana, care vrea să ardă pe foc tot ce este viu!” s-a adresat Volyna la șeful Bisericii Catolice.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 163


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți