Politică
07 octombrie 2021

Ministrul rus de externe: ”Alianța Nord-Atlantică susține neonazismul ucrainean”

Ministrul rus de externe: ”Alianța Nord-Atlantică susține neonazismul  ucrainean”
07 octombrie 2021

Ministrul rus de externe: ”Alianța Nord-Atlantică susține neonazismul ucrainean”

În cadrul unei întrevederi cu Stoltenberg ministrul rus de externe, Lavrov,  a acuzat NATO că „sprijină neo-naziștii” din Ucraina.

Potrivit pubicației gordonuacom, în timpul unei întâlniri cu ușile închise, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, l-a acuzat pe secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, că îi „sprijină pe neo-naziștii” din Ucraina, notează Washington Post cu referire la declarațiile lui Lavrov.

Vom reaminti, în cadrul unei întâlniri în timpul sesiunii Adunării Generale ONU de la New York, Stoltenberg a fost întrerupt de Lavrov, care a acuzat NATO „că sprijină neo-naziștii din Ucraina și se retrage din Afganistan”. De asemenea, șeful diplomației ruse a numit Consiliul Rusia-NATO – ”unul fără sens”, argumentând că statele membre ale NATO „deseori se unesc împotiva Rusiei”.

Stoltenberg și-a exprimat îngrijorarea cu privire la acțiunile agresive ale Rusiei în Ucraina, sprijinul acordat autorităților din Belarus și „a acțiuni hibride împotriva aliaților NATO, în special, în legătură cu amestecul în alegeri”, potrivit sursei citate.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 729


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți