Politică
Redactor: Mariana Struț
27 noiembrie 2019

Noi consilieri la Administrația regională de stat Cernăuți

Noi consilieri la Administrația regională de stat Cernăuți

Documentele pentru investirea în funcție de consilieri ai Administrației regionale de stat Cernăuți își pregătesc Natlaia Gusak și Bogdan Kovaliuk.

Potrivit Nataliei Gusak, care este acum coordonatoarea reformei medicale în regiune ea a primit propunere de investire în funcție.

Deputatul Consiliului orășenesc Cernăuți, Bogdan Kovaliuk a specificat că se pregătește să devină consilier deoarece are o concepție de continuare a reformei descentralizării și dezvoltării economice a regiunii.

Șefii adjuncți din echipa precedentă Igor Bogatîreț, Vasili Gostiuk și Mihailo Pavliuk în data de 26 noiembrie  au depus cereri de demisie.

Procedura de demisionare a șefilor adjuncți al Administrației regionale de stat Cernăuți este prevăzută de articolul 10 al Legii Ucrainei ”cu privire la Administrațiile locale de stat”.

Reamintim că în timpul prezentării noului șef al executivului regional Cernăuți, Serghii Trofimov, primul-adjunct al șefului biroului președintelui a menționat că șeful interimar al Administrației regionale și locțiitorii lui urmează să demisioneze.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 231

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți