Politică
Redactor: Marin Gherman
15 octombrie 2020

Octavian Magas: „Școlile din Ținutul Herța s-au dezvoltat în pofida situației complicate din țară”

Octavian Magas: „Școlile din Ținutul Herța s-au dezvoltat în pofida situației complicate din țară”

Octavian Magas, originar din satul Buda Mare, regiunea Cernăuți, a fost mai mulți ani profesor de biologie în satul natal, a coordonat Secția de Învățământ din cadrul Administrației Raionale de Stat Herța,  a susținut școlile românești. A fost mobilizat în rândurile Forțelor Armate ale Ucrainei.

După ce a revenit din Donbas, a continuat proiectele de dezvoltare a școlilor din Ținutul Herța. Zilele trecute Octavian Magas a făcut un bilanț al activității sale pentru BucPress TV, interviul poate fi vizionat în subsolul acestui text.

De menționat că partidul „Solidaritatea Europeană” i-a oferit lui Octavian Magas mandatul de încredere și i-a înaintat candidatura la alegerile pentru Consiliul Regional Cernăuți și Consiliul Comunei Ostrița, cu speranța că proiectele de succes realizate în ultimii ani vor fi continuate.

Candidatura lui Octavian Magas pentru consiliul regional poate fi susținută la circumscripția electorală nr. 5, care include comunele Herța, Ostrița, Boian, Noua Suliță, Vancicăuți, Tereblecea, Tărășeni, Voloca și Ceahor.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Material video


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 977
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți