Politică
Redactor: Elvira Chilaru
08 septembrie 2021

Odiosul deputat al poporului din „Platforma de opoziție - Pentru viață” Kiva a „susținut” examenul pentru dreptul de a fi avocat în Transcarpatia

Odiosul deputat  al poporului din „Platforma de opoziție - Pentru viață”  Kiva a „susținut” examenul pentru dreptul de a fi avocat în Transcarpatia
08 septembrie 2021

Odiosul deputat al poporului din „Platforma de opoziție - Pentru viață” Kiva a „susținut” examenul pentru dreptul de a fi avocat în Transcarpatia

Dacă devine avocat, de exemplu, nu va putea fi percheziționat fără o decizie separată și prezența unui reprezentant al Consiliului Baroului.

În ianuarie a acestui an, Ilya Kiva, deputat  al poporului din partea formațiunii politice pro-ruse al lui Viktor Medvedciuk „Platforma de opoziție - pentru viață”, a susținut un examen pentru a obține dreptul de a practica avocatura în  Comisia regională de calificare și disciplină transcarpatică pentru avocatură, informează  Bihus.Info.

Jurnaliștii au găsit o înregistrare corespunzătoare în registru pe site-ul Asociației Naționale a Avocaților din Ucraina.

Petro Nemesh conduce Comisia regională de calificare și disciplină transcarpatică pentru avocatură. Cu toate acestea, examenul este doar una dintre etape.

"După examen, candidatul trebuie să treacă 6 luni de stagiu cu un avocat cu cel puțin 5 ani de experiență. Pretendentul trebuie să finalizeze planul de stagiu (pregătirea documentelor de procedură, revizuirea legislației aplicabile etc.) și să pregătească un raport. Apoi, Consiliul Baroului trebuie să se convoace și să decidă. Teoretic, Consiliul Baroului Transcarpatic se va întruni în septembrie, așa că în curând va fi clar dacă Kiva va deveni avocat. Dacă  da, atunci el va primi privilegii, de exemplu, nu va putea fi percheziționat fără o decizie separată și prezența unui reprezentant al Consiliului Baroului", a declarat avocatul Maria Muzychka.

Într-un comentariu pentru „Televiziunea Publică”, Kiva a confirmat aceste informații. Întrebat dacă intenționează să urmeze un stagiu de șase luni ca avocat, alesul poporului a răspuns că „toate acțiunile sale sunt construite în cadrul legii”. De asemenea, Kiva a fost întrebat dacă intenționează să lucreze ca avocat în viitor. "Desigur. Și nu numai un avocat, ci și predicator și psiholog pentru copii", a răspuns deputatul poporului din partea opoziției.

Deputatul  Kiva ia parte  la numeroase scandaluri de corupție și tranzacții ilegale, deci chiar și în acest caz, fără îndoială , e vorba de corupție notorie, potrivit presei din Transcarpatia.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 415


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți