Politică
Redactor: Elvira Chilaru
21 ianuarie 2022

Parlamentarii din Transcarpatia au primit mai mult de 2 milioane de grivne compensații pentru chirie

Parlamentarii din Transcarpatia au primit mai mult de 2 milioane de grivne  compensații pentru chirie
21 ianuarie 2022

Parlamentarii din Transcarpatia au primit mai mult de 2 milioane de grivne compensații pentru chirie

Deputații din Transcarpatia au primit mai mult de 2 milioane de grivne  compensații pentru chirie. Astfel de date pot fi colectate pe site-ul Radei Supreme a Ucrainei în secțiunea „Despăgubiri pentru deputații poporului din Ucraina pentru închirierea sau cazarea într-o camera  de hotel”.

Potrivit datelor publicate anul trecut, deputații poporului din partea Transcarpatiei  au primit aproape în fiecare lună fonduri de stat pentru închirierea locuințelor la Kiev.

Cel mai mult le-a revenit deputaților  poporului  în decembrie anul trecut, ei, probabil, au decis să "huzurească" și au cheltuit pe chirie de la 39 la 59 de mii de grivne.

În 2021, 473.600 de grivne au fost date deputatului popular Valeri Luncenko („Dovira” ). Robert Horvath (Dovira) a primit 177.450 grivne; Andriy Jupanin („Slujitorul poporului”) - 236.200 grivne; Anatoliy Kostyukh („Slujitorul poporului”) - 413.650 grivne; Igor Krivoșeev („Slujitorul poporului”) - 236.350 grivne; Mykhailo Laba („Slujitorul poporului”) - 237.250 grivne; Vladislav Polyak („Dovira”) - 237.250 grivne.

În total, deputații poporului din partea Transcarpatiei au primit compensații pentru locuințe în valoare de 2.011.750 grivne.

Și doar doi deputați - Viktor Baloga și Vasyl Petyovka n-au cerut statului compensații pentru locuințe.

În total, de exemplu, în decembrie anul trecut, 161 de deputați ai poporului au primit compensații pentru locuințe. Suma a fost de 6.884.076 grivne.

În 2021, compensația pentru locuințe pentru deputații poporului a costat statul aproximativ 3 milioane grivne pe lună.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 441


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți