Politică
23 septembrie 2020

Partidul ”Slujitorul poporului” și-a nominalizat candidații din regiunea Cernăuți la alegerile locale (VIDEO)

Partidul ”Slujitorul poporului” și-a nominalizat candidații din regiunea Cernăuți la alegerile locale (VIDEO)
23 septembrie 2020

Partidul ”Slujitorul poporului” și-a nominalizat candidații din regiunea Cernăuți la alegerile locale (VIDEO)

La 19 septembrie 2020 în incinta Teatrului de Vară din Cernăuți a avut loc Conferința organizației regionale Cernăuți a Partidului politic ”Slujitorul poporului”. În cadrul conferinței au fost prezentați candidații pentru alegerile în consiliile locale, alegeri care vor avea loc la 25 octombrie anul curent.

La conferință au participat peste 250 de persoane, din cauza restricțiilor de carantină, unii dintre membrii echipei s-au alăturat acestei ședințe prin conferința ZOOM.

Vitalii Druganovski, șeful filialei regionale a Partidului politic ”Slujitorul poporului”, candidat la postul de primar al municipiului Cernăuți, a menționat că Partidul pe care-l reprezintă în Bucovina este aproape unica forță politică  din regiune care a nominalizat mai mult de o mie de candidați la viitoarele alegeri. Printre primii 10 candidați pe lista de partid la consiliul regional Cernăuți se numără și Iulia Grițcu-Andrieș, de etnie română din regiunea Cernăuți. ”Am aderat la această forță politică, afirmă Iulia Grițcu-Andrieș, întrucât întreaga echipă continuă politica descentralizării, care arată deja rezultate pozitive”.

Adrian Medvedi a fost înaintat de partidul ”Slujitorul poporului” la funcția de primar al comunei Herța. Știe ce are de făcut. În primul rând să păstreze rețelele de școli, instituții culturale și bibliotecile din satele Comunei Herța, dar și să depună eforturi pentru a dezvolta infrastructura în zona respectivă.

Tânărul Constantin Nicolaiță din ținutul Herța candidează din partea Partidului ”Slujitorul Poporului” la consiliul raional Cernăuți, dorind să contribuie la soluționarea problemelor oamenilor simpli de la țară, românilor din nordul Bucovinei și ținutul Herța.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Material video
BucPress TV: Partidul ”Slujitorul poporului” și-a nominalizat candidații din regiunea Cernăuți la alegerile locale

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1722


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți