Politică
24 februarie 2022

Petro Poroșenko, fostul președinte al Ucrainei: „Putin este un Hitler modern”

Petro Poroșenko, fostul președinte al Ucrainei: „Putin este un Hitler modern”
24 februarie 2022

Petro Poroșenko, fostul președinte al Ucrainei: „Putin este un Hitler modern”

„Putin este un Hitler modern” Referindu-se la acțiunile militare ale Rusiei în Ucraina, fostul președinte al Ucrainei și actualul parlamentar Petro Poroșenko, 56 de ani, a spus că „este o zi tragică” și l-a comparat pe Vladimir Putin cu dictatorul nazist Adolf Hitler, scrie BBC, citat de Libertatea.ro

Poroșenko, care a fost în funcție între 2014 și 2019, l-a comparat pe liderul de la Kremlin cu un „Hitler modern”, în timp ce vorbea cu reporterii în fața Parlamentului de la Kiev. „Decizia paranoicului de la Kremlin a depășit linia care l-a separat de Hitler”

 Într-un mesaj mai amplu, postat pe pagina de Facebook, Poroșenko a adăugat: „Decizia paranoicului de la Kremlin a depășit deja linia finală care l-a separat de Hitler, ceea ce indică faptul că el a declarat război nu Donbasului, nu doar poporului ucrainean și statului ucrainean, ci a declarat război Europei”.

Petro Poroșenko: ”Acum trebuie să luăm măsuri decisive privind organizarea urgentă a măsurilor de apărare teritorială. Inclusiv împărțirea armelor civililor… Nu poți câștiga războiul cu sancțiuni”, notează sursa citată.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 514


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți