Politică
02 martie 2022

Presa ucraineană: Rusia vrea să-l instaleze președinte în Ucraina pe Viktor Ianukovici

Presa ucraineană: Rusia vrea să-l instaleze președinte în Ucraina pe Viktor Ianukovici
02 martie 2022

Presa ucraineană: Rusia vrea să-l instaleze președinte în Ucraina pe Viktor Ianukovici

Publicația ucraineană Pravda anunță miercuri că Rusia vrea să-l instaleze președinte în Ucraina pe Viktor Ianukovici, fostul lider alungat în 2014 de la conducerea țării în urma protestelor pro-europene „EuroMaidan”. Ianukovici, care a fost deja condamnat pentru trădare de țară în Ucraina, ar fi deja la Minsk, de unde e pregătit să lanseze un apel pentru cetățenii ucraineni.

Publicația citează surse din serviciile de informații ucrainene, care susțin că, potrivit unuia dintre scenarii pregătite de Kremlin, Viktor Ianukovici ar urma să se auto-proclame președintele Ucrainei și va remite un apel către populație.

Ianukovici a fugit în Rusia imediat după revolta populară din 2014, fiind adăpostit la Moscova. El a fost condamnat pentru trădare la 13 ani de închisoare, iar pe numele său sunt și alte dosare.

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1495


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți