Politică
Redactor: Mirela Amarie
30 iulie 2021

Președintele Ucrainei a semnat legea care sporește pedeapsa pentru violența domestică

Președintele Ucrainei a semnat  legea care sporește pedeapsa pentru violența domestică
30 iulie 2021

Președintele Ucrainei a semnat legea care sporește pedeapsa pentru violența domestică

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a semnat o lege cu privire la creșterea responsabilității pentru violența domestică și violența de gen. Acest document permite victimei să primească despăgubiri pentru daunele materiale și morale cauzate de violența în familie, notează Agenția BucPress.

Conform legii, militarii, recruții și rezerviștii, precum și ofițerii Biroului Național Anticorupție din Ucraina, soldații și ofițerii Serviciului Penitenciar de Stat din Ucraina, Serviciului de Apărare Civilă, Biroul de Investigații de Stat și poliția poartă responsabilitatea administrativă din motive generale pentru comiterea violenței în familie, violența de gen, nerespectarea unui ordin de protecție sau neinformarea poliției despre locul de reședință temporară în cazul unui astfel de ordin.

Aceste infracțiuni se pedepsesc cu o amendă de la 10 la 20 de venituri minime neimpozabile sau servicii comunitare pentru o durată de 30 până la 40 de ore sau arest administrativ de până la 10 zile.

Pentru infracțiunile comise în mod repetat, în cursul anului - o amendă de la 20 la 40 de venituri minime neimpozabile sau servicii comunitare pentru o durată de 40 până la 60 de ore sau arest administrativ de până la 15 zile.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 461


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți