Politică
Redactor: Marin Gherman
18 octombrie 2018

Președintele Ucrainei: Strategia lui Putin suferă un eşec

Președintele Ucrainei: Strategia lui Putin suferă un eşec

Președintele ucrainean, Petro Poroșenko, susţine că strategia președintelui rus, Vladimir Putin, cu privire la Ucraina suferă un eşec, fiindcă liderul de la Kremlin nu mai are aliaţi la nivel internaţional, regretă că a pierdut biserica ucraineană și, în acelaşi timp, se confruntă cu o criză economică profundă – notează RADOR.

Totodată, Poroşenko a menționat că nu va permite o repetare a evenimentelor cecene în Donbas, când oraşul Groznîi a fost distrus, iar numărul victimelor s-a ridicat la sute de mii.

„Asta şi-ar dori Putin, însă noi nu îi vom oferi niciodată un asemenea cadou. Strategia lui Putin suferă un eşec, acesta nu are aliați, regretă foarte mult că a pierdut biserica, are o criză economică profundă și nu poate explica toată această situaţie, în condiţiile în care Ucraina era un stat vecin prieten" – a remarcat preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko.

BucPress

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 521

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți