Politică
Redactor: Sergiu Barbuța
14 aprilie 2021

Raport Freedom House: Ucraina este o țară „parțial liberă”

Raport Freedom House: Ucraina este o țară „parțial liberă”
14 aprilie 2021

Raport Freedom House: Ucraina este o țară „parțial liberă”

Ucraina este o țară „parțial liberă” în care deficiențele statului de drept continuă să împiedice guvernarea democratică. Așa reiese dintr-un studiu realizat de „Freedom House”, conform căruia țara noastră a acumulat 60 de puncte din 100, cu 2 puncte mai puțin decât anul trecut, scrie publicația Ukrinform.

În ceea ce privește nivelul drepturilor politice și al libertăților civile, Ucrainei i s-a atribuit 26 din 40 de puncte și respectiv 34 din 60 de puncte.

Autorii notează că informația nu reflectă condițiile din estul separatist al țării, care este examinat într-un raport separat.

Freedom House este un institut de cercetare cu sediul în Washington, D.C. finanțat de către guvernul american, al cărui principal obiectiv este promovarea democrației liberale în lume. Freedom House realizează anual un raport care monitorizează și evaluează anual respectarea libertăților în 193 de țări și 15 teritorii.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 387


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți