Politică
12 ianuarie 2021

Reprezentanții lui Mihailișin și Prodan, absenți la sesiunile Consiliului orășenesc Cernăuți

Reprezentanții lui Mihailișin și Prodan, absenți la sesiunile Consiliului orășenesc Cernăuți
12 ianuarie 2021

Reprezentanții lui Mihailișin și Prodan, absenți la sesiunile Consiliului orășenesc Cernăuți

A eșuat și cea de-a 7-a tentativă a Comisiei electorale din Cernăuți cu privire la înregistrarea deputaților noi aleși din partea partidelor ”Echipa lui Mihailișin” și ”Orașul natal”.

S-a constatat că nu poate fi asigurat cvorumul de ședință.  Potrivit președintelui comisiei electorael orășenești, Anastasia Simak, au fost înlocuiți 7 membri care nu au participat la ședințele anterioare,  ceilalți 10 membri nu s-au prezentat la ședința anunțată. Comisia Electorală Centrală a dat indicații cu privire la înregistrarea deputaților nou aleși în Consiliul orășenesc Cernăuți până la 13 ianuarie.

Într-un comentariu pentru postul public de televiziune, președintele comisiei electorale, Anastasia Simak, a declarat despre intențiile sale de a fixa o data optimală pentru întrunire în ședință, dar nu poate numi o data concretă.   

Vom reaminti că anterior candidatul pentru mandatul de deputat din partea ”Echipei lui Mihailișin”, Antonina Babiuk, a spus că înregistrarea este tergiversată în mod conștient pentru a nu fi admiși la lucrările sesiunii Consiliului orășenesc.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 587


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți