Politică
Redactor: Mirela Amarie
05 noiembrie 2021

Rusia a oprit tranzitul cărbunelui din Kazahstan către Ucraina

Rusia a oprit tranzitul cărbunelui din Kazahstan către Ucraina
05 noiembrie 2021

Rusia a oprit tranzitul cărbunelui din Kazahstan către Ucraina

Rusia a oprit tranzitul cărbunelui din Kazahstan către Ucraina. Acest lucru a fost anunțat ieri, 4 noiembrie, pe Telegram de președintele comisiei parlamentare pentru energie, locuințe și servicii comunale de la Kiev, Andriy Gherus.

„Federația Rusă a oprit tranzitul cărbunelui termic din Kazahstan către Ucraina. Toate livrările relevante sunt blocate în luna noiembrie”, a scris Gherus.

Potrivit acestuia, din punct de vedere tehnic blocarea are loc la nivelul Căilor Ferate Ruse, care nu este de acord cu transportarea acestui cărbune prin Federația Rusă.

„Restricția relevantă este impusă doar cărbunelui termic și nu se aplică furnizării de cărbune cocsificabil”, a adăugat președintele comisiei parlamentare pentru energie, locuințe și servicii comunale din Ucraina.

De menționat faptul că de la 25 octombrie, în depozitele termocentralelor din Ucraina s-a acumulat de patru ori mai puțin cărbune decât era planificat.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 388


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți