Politică
13 august 2019

Rusia vrea ca Google să îi împiedice pe utilizatorii YouTube să mai publice informaţii despre protestele politice

Rusia vrea ca Google să îi împiedice pe utilizatorii YouTube să mai publice informaţii despre protestele politice

Agenţia de reglementare a pieţei de media din Rusia, Roskomnadzor, a cerut Google să îi împiedice pe utilizatorii YouTube să mai publice informaţii despre protestele politice neautorizate, iar în caz contrar guvernul va lua măsuri împotriva companiei americane, transmite MarketWatch citat de news.ro.

Roskomnadzor a făcut această cerere după săptămâni de demonstraţii legate de alegerile pentru consiliul municipal al Moscovei. Zeci de mii de demonstranţi au participat al al patrulea weekend de proteste, provocate de excluderea unor candidaţi independenţi şi din opoziţie de la alegerile locale. Peste 200 de oameni au fost arestaţi sâmbătă, după ce unii participanţi la demonstraţii au mutat protestul din locul autorizat în centrul capitalei Rusiei. Demonstraţia de sâmbătă, de la Moscova, a atras un număr de aproximativ 50.000 de persoane, cel mai mare din ultimii ani. Proteste mai mici au avut loc în mai multe alte oraşe.

Foto: Un nou protest la Moscova

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 151

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți