Politică
07 iunie 2021

Secretarul de stat DRP Oana Ursache a vizitat centrele de vaccinare de la PTF Petea și Borș

Secretarul de stat DRP Oana Ursache a vizitat centrele de vaccinare de la PTF Petea și Borș
07 iunie 2021

Secretarul de stat DRP Oana Ursache a vizitat centrele de vaccinare de la PTF Petea și Borș

La 28 mai a.c. s-a deschis un centru de vaccinare la Vama Petea (Satu Mare), unul dintre cele 3 centre de vaccinare deschise la cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei (Nădlac II, Borș I și Petea).

Secretarul de stat Oana Ursache, alături de prefectul județului Satu Mare Altfatter Tamas Ferenc, subprefectul Radu Bud, subprefectul Lavinia Kiss și directorul DSP Satu Mare Dr. Mihai Macrina Livia, au vizitat astăzi centrul de vaccinare de la Petea și au discutat cu românii care s-au vaccinat.

Noul centru de vaccinare primește persoanele care tranzitează vama, atât la ieșirea din țară, cât și la intrare, fără programare, doar în baza unui document de identitate. Este folosit vaccinul Johnson & Johnson care se administrează în doză unică, iar programul de vaccinare este între orele 10:00-22:00.

În continuarea vizitei, delegația DRP a ajuns și în Vama Borș I, unde a vizitat centrul de vaccinare de la punctul de trecere a frontierei, alături de subprefectul Bothazy Nandor și dr. Adina Budea, medic coordonator vaccinare al DSP Bihor. Vaccinul este Johnson & Johnson, care se administrează o singură dată. Vaccinarea se realizează zilnic între orele 08:00-20:00, fără programare.

Centrul de vaccinare de la PTF Borş este situat la 50 de metri de punctul de trecere al frontierei Borş I, pe partea dreaptă – pe direcţia de intrare în România.

Felicitări autorităților și personalului medical care facilitează accesul la vaccinare românilor ce tranzitează frontierele terestre Borș I, Nădlac II și Petea.

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 456


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți