Politică
28 februarie 2022

Secție de pompieri din Zaporijia, bombardată de ruși

Secție de pompieri din Zaporijia, bombardată de ruși
28 februarie 2022

Secție de pompieri din Zaporijia, bombardată de ruși

Agresorul rus a bombardat unitățile de salvare ale Serviciului de Stat pentru Situații de  Urgență al Ucrainei din regiunea Zaporijia.

Forțele rusești au bombardat de două ori, ieri, de la ora 21:30 pănă la 02:00 și astăzi, de la ora 05:00 până la 06:00. Armata inamicului a lansat lovituri aeriene și bombardamente de artilerie pe teritoriul unității și detașamentului de salvare situat în localitatea Semenivka, raionul Melitopol. În urma atacului aerian, au fost dustruse garajul de pompieri și barăcile, potrivti publicației ucrainene Forpost.

O parte din echipament a fost complet distrus de incendiu. La momentul bombardamnetelor inamicului, personalul s-a ascuns într-un adăpost antibombă. Nu s-au înregistrat victime.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Foto: Consecințele acțiunilor infracționale ale ocupantului rus publicate de centrul de presă al Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 291


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți