Politică
Redactor: Elvira Chilaru
13 mai 2022

Separatiștii de la Tiraspol anunță despre încercări de a incendia depozitul de petrol și biroul militar

Separatiștii de la Tiraspol anunță despre încercări de a incendia depozitul de petrol și biroul militar
13 mai 2022

Separatiștii de la Tiraspol anunță despre încercări de a incendia depozitul de petrol și biroul militar

Ministerul Afacerilor Interne al nerecunoscutei „Republici Moldova Transnistrene” a anunțat o încercare a unor persoane necunoscute de a incendia un depozit de petrol și un birou de înrolare militară cu sticle cu amestec incendiar.

Ministerul Afacerilor Interne din Transnistria a anunțat acest lucru pe canalul său Telegram.

Se raportează că ambele incidente au avut loc în dimineața zilei de 13 mai la Tiraspol.

Mai întâi, la ora 4:15, o persoană necunoscută a oprit un autoturism în apropierea depozitului de petrol al uneia dintre întreprinderi, a aruncat amestecul incendiar spre obiect și a fugit. Iarba a luat foc în urma atacului, dar focul a fost stins rapid.

Ministerul Afacerilor Interne al republicii nerecunoscute a mai afirmat că în aproximativ o jumătate de oră, necunoscuți au aruncat două sticle cu amestec incendiar în clădirea biroului de înmatriculare și înrolare militară.

"Una dintre lovituri a zburat pe trotuar, cealaltă a rămas blocată în gratiile ferestrei. Incendiul a fost eliminat prompt de  serviciul de securitate. Nu sunt distrugeri și victime la ambele locuri", se arată în comunicat.

Se reține că la fața locului lucrează oamenii legii, fragmentele de sticle cu resturile de amestec incendiar au fost predate spre examinare.

„Se știe că autyoturismul  circula cu plăcuțe de înmatriculare străine. În „Republică” a fost anunțat planul de „interceptare”, se iau măsuri pentru stabilirea locației mașinii”, a precizat Ministerul Afacerilor Interne al Transnistriei.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 236


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți