Politică
Redactor: Leonid Parpauț
06 martie 2022

Serviciile Secrete britanice: Rusia folosește în Ucraina tactici similire din Cecenia și Siria

Serviciile Secrete britanice: Rusia folosește în Ucraina tactici similire din Cecenia și Siria
06 martie 2022

Serviciile Secrete britanice: Rusia folosește în Ucraina tactici similire din Cecenia și Siria

Agresorul rus folosește în Ucraina tactici similire din Cecenia și Siria. Serviciile de informații britanice au declarat duminică că trupele ruse de ocupație bombardează zonele populate din Ucraina, întrucât s-au confruntat cu o rezistență înverușuantă din partea forțelor ucrainene.

Potrivit publicației ucrainene eurointegration.com.ua, despre acest lucru se specifică în datele actualizate, care sunt publicate în mod regulat de către serviciile de informații britanice cu privire la războiul declanșaat de Rusia în Ucraiana.

„Amploarea și puterea de rezistență a ucrainenilor continuă să uimească Rusia. Ca răspuns, trupele ruse au început să bombardeze mai multe zone populate, inclusiv orașele Harkiv, Cernighi şi Mariupol”, se specifică într-un comunicat.

„Este o tentativă de a sustrage atenția de la acuzarea internațională”. Marea Britanie califică inițiativa Rusiei de menținere a păcii drept o încercare de a distruge spiritul de rezistență al poporului ucrainean.

Rusia a folosit anterior tactici similare în Cecenia în 1999 și în Siria în 2016, folosind atât muniții aeriană, cât și terestre. Se raportează, de asemenea, că liniile de aprovizionare ale trupelor ruse continuă să sufere pierderi, ceea ce încetinește avansarae forțelor terestre. Există posibilitataea reală că Rusia încearcă să-și camufleze camioanele și cisterne de combustibil sub mașini obișnuite de sprijin convenționale pentru a minimiza pierderile sale

Anterior, prim-ministrul britanic Boris Johnson a cerut altor lideri să se alăture planului în șase puncte pentru a răspunde invaziei Rusiei în Ucraina.

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 697


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți