Politică
Redactor: Elvira Chilaru
04 aprilie 2022

SUA au transmis în Transcarpatia case modulare

SUA au transmis în Transcarpatia case modulare
04 aprilie 2022

SUA au transmis în Transcarpatia case modulare

18 case modulare au fost transmise în Transcarpatia de SUA. Acest lucru a fost raportat pe site-ul Administrației Militare Regionale.

Casele vor fi trimise în regiunea Kiev, care a fost eliberată de armata rusă de către forțele noastre armate pe 2 aprilie, a declarat Viktor Mykita, șeful AMR  Transcarpatia, pe canalul său Telegram.

„Aceste locuințe se instalează în câteva minute, se transportă rapid și ușor, au toate elementele necesare pentru reședința  familiilor pe o anumită perioadă”, a spus șeful Administrației Regionale de Stat Transcarpatice Victor Mykița.

Șeful AMR  transcarpatică a adăugat: „Împreună cu șeful adjunct al Oficiului șefului statului Igor Zhovkva, colegii americani au fost invitați să ia în considerare posibilitatea aprovizionării și amplasării compacte a orașelor cu clădiri modulare din regiunile eliberate de ocupanți și unde oamenii au fost. lăsat fără adăpost din cauza  bombardamentelor”.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu  

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 290


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți