Politică
15 decembrie 2021

Timoșenko: Ucraina pentru prima dată a depășit Republica Moldova la capitolul sărăcie

Timoșenko: Ucraina pentru prima dată a depășit Republica Moldova la capitolul sărăcie
15 decembrie 2021

Timoșenko: Ucraina pentru prima dată a depășit Republica Moldova la capitolul sărăcie

Fostul prim-ministru al Ucrainei, Iulia Timoșenko, a declarat că Ucraina a ajuns pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește PIB-ul pe cap de locuitor și pentru prima dată a depășit Moldova la capitolul sărăcie.

Inflația este insuportabilă pentru oameni. În acest context, nu există o indexare a salariilor, pensiilor sau prestațiilor sociale. Dragi prieteni, pentru prima dată în istoria Ucrainei independente, am ajuns pe ultimul loc pe continentul european în ceea ce privește produsul intern brut pe cap de locuitor. Aceasta înseamnă că sîntem deja în spatele Moldovei în ceea ce privește PIB-ul pe cap de locuitor”, a spus Iulia Timoșenko, potrivit newformat.info.

Politicianul a solicitat ca această problemă să fie discutată imediată în Parlament, deoarece este vorba despre bunăstarea fiecărei familii – nu are loc nici indexarea salariilor, nici a pensiilor sau a plăților sociale, iar situația este agravată de criza energetică, pe care opozanta o consideră artificială, provocată de faptul că depozitele nu au fost suplinite.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 518


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți