Politică
Redactor: Svetlana Pantea
06 noiembrie 2018

Ucraina şi Qatar vor coopera în domeniul securităţii

Ucraina şi Qatar vor coopera în domeniul securităţii

Ucraina și Qatar au semnat o declarație privind cooperarea în domeniul securităţii, informează serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Interne.

„Am avut o întâlnire cu primul ministru al Qatar-ului în timpul căreia am semnat o Declarație privind cooperarea reciprocă între departamentele de poliție cu privire la o serie de probleme. În special, lupta împotriva criminalității cibernetice și a criminalității transfrontaliere. Acest lucru ne va permite să descoperim problemele legate de schimbul de informații”, a declarat ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei, Arsen Avakov.

Potrivit lui, Ucraina apreciază foarte mult relațiile cu Qatar, care au susținut în mod constant integritatea teritorială a Ucrainei pe toate arenele internaționale. “Apreciem în mod deosebit dezvoltarea și aprofundarea cooperării internaționale în domeniul securității naționale între țările noastre”, a adăugat Avakov.

Documentul prevede, de asemenea, cooperarea în domeniul combaterii terorismului, traficului de ființe umane, migrației ilegale, traficului ilicit de droguri. În plus, declarația va facilita extinderea contactelor profesionale între agențiile de aplicare a legii din ambele țări în scopul schimbului de informații statistice și de analiză.

BucPress

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 129

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți