Politică
Redactor: Mirela Amarie
29 ianuarie 2021

Ucraina a extins regimul fără vize pentru cetățenii britanici

Ucraina a extins regimul fără vize pentru cetățenii britanici
29 ianuarie 2021

Ucraina a extins regimul fără vize pentru cetățenii britanici

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a extins dreptul de a călători fără viză în Ucraina și tranzitul pe teritoriul Ucrainei pentru cetățenii Marii Britanii și Irlandei de Nord, drept valabil până la 30 ianuarie 2022.

„Extindeți regimul fără vize pentru intrarea în Ucraina și tranzitul pe teritoriul Ucrainei pentru cetățenii Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, dacă șederea lor în Ucraina nu depășește 90 de zile în termen de 180 de zile, până la 30 ianuarie 2022”, se arată în decretul semnat ieri, 28 ianuarie.

Regimul fără vize a fost introdus pentru a dezvolta și a pune în practică principiile parteneriatului dintre Ucraina și Regatul Unit și Irlanda de Nord.

Vă  reamintim că, ministrul afacerilor externe din Ucraina, Dmitro Kuleba, a declarat că ar fi mai ușor pentru ucraineni să obțină o viză britanică, dar nu este vorba, încă, despre un regim cu drepturi depline fără viză.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 476


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți