Politică
Redactor: Marin Gherman
18 ianuarie 2021

Ucraina a lansat site-ul său oficial UKRAINE.UA

Ucraina a lansat site-ul său oficial UKRAINE.UA
18 ianuarie 2021

Ucraina a lansat site-ul său oficial UKRAINE.UA

Explorează Ucraina on-line prin intermediul noului site oficial UKRAINE.UA

Ucraina a lansat site-ul său oficial UKRAINE.UA. Prin intermediul acestei platforme digitale moderne, deschidem lumii o Ucraină creativă şi inspiratoare. Aici fiecare îşi poate face prima impresie despre ţară şi poate lua o decizie de a veni aici pentru a studia, investi sau călători.

Ucraina are o istorie unică, o cultură bogată şi un peisaj divers. Cu siguranţă vă va depăşi aşteptările. Este o ţară creativă, dinamică şi inovatoare. O ţară de libertate şi demnitate. Un loc unde se întâlnesc o istorie de o mie de ani şi viziuni ambiţioase cu privire la viitor.

Vizitatorii UKRAINE.UA se vor bucura de textele scrise pe înţelesul tuturor şi ingenioase, precum şi de o mulţime de imagini frumoase şi de înaltă calitate, care demonstrează natura diversă a Ucrainei, castelele vechi, munţii, oraşele vibrante şi multe altele. Milioane de oameni din întreaga lume vor putea acum să se familiarizeze şi să se îndrăgostească de Ucraina la prima vedere.

Fii primul care descoperă Ucraina! Timpul pandemiei COVID-19 va trece. Aceasta va fi ziua pentru a vizita Ucraina şi a vă bucura de totul ce vă poate oferi această ţară. Descoperiţi Ucraina online prin intermediul UKRAINE.UA.

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 451


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți