Politică
Redactor: Mirela Amarie
12 martie 2021

Ucraina a prelungit sancțiunile împotriva a două bănci rusești

Ucraina a prelungit sancțiunile împotriva a două bănci rusești
12 martie 2021

Ucraina a prelungit sancțiunile împotriva a două bănci rusești

Consiliul Național de Securitate și Apărare al Ucrainei a decis prelungirea sancțiunilor pentru două bănci rusești, care urmau să expire pe 15 martie.

„Până în prezent, am avut două bănci rusești care au fost sancționate din 2019. Pe 15 martie, termenul lor expiră. Acestea două au sancțiunile prelungite încă cu 3 ani”, a declarat secretarul Consiliului de Securitate Națională și Apărare, Oleksiy Danilov, într-un briefing cu privire la rezultatele reuniunii departamentului.

În martie 2019, Consiliul Național de Securitate și Apărare a impus măsuri economice speciale și alte măsuri restrictive (sancțiuni) împotriva Rusiei, care vizau 848 de persoane și 294 de persoane juridice.

Pe baza propunerilor Băncii Naționale a Ucrainei, două bănci rusești active, Sberbank și Prominvestbank, au intrat sub sancțiuni.

Măsurile restrictive au fost impuse timp de doi ani și au constat în „prevenirea retragerii de capital în afara Ucrainei în favoarea persoanelor legate de bancă”.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 391


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți