Politică
Redactor: Elvira Chilaru
20 iulie 2021

Ucraina: În declarațiile de venit va fi necesar să se indice prezența unei alte cetățenii

Ucraina: În declarațiile de venit va fi necesar să se indice prezența unei alte cetățenii
20 iulie 2021

Ucraina: În declarațiile de venit va fi necesar să se indice prezența unei alte cetățenii

În Ucraina, în declarațiile de venit va fi inclus un aliniat despre dubla cetățenie. Un proiect de lege privind dubla cetățenie care urmează să fie elaborat de Cabinetul de Miniștri va necesita indicarea celei de a doua  cetățenii.

Prevederea este valabilă în primul rând pentru funcționarii de stat, a declarat secretarul Consiliului de Securitate Națională și Apărare, Oleksii Danilov.

„Declarațiile pe care toate persoanele le completează în conformitate cu legea privind prevenirea corupției trebuie să includă informații despre cetățenia altor țări sau un permis de ședere într-o anumită țară", a spus el.

Potrivit lui Danilov, completarea acestui punct va fi obligatorie. Secretarul Consiliului de Securitate Națională și Apărare a specificat, de asemenea, că în prezent aproximativ un milion de persoane completează declarații în fiecare an.

Anterior, Danilov a explicat că noua lege ar trebui să creeze instrumente de control pentru identificarea ucrainenilor cu alte cetățenii.

„Aș sfătui pe toată lumea să scape de o altă cetățenie în viitorul apropiat, pentru a nu se expune la necazuri”, a spus Danilov.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1858


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți