Politică
30 septembrie 2021

Ucraina le oferă asistenţă medicală şi ore de educaţie online locuitorilor din Crimeea anexată

Ucraina le oferă asistenţă medicală şi ore de educaţie online locuitorilor din Crimeea anexată
30 septembrie 2021

Ucraina le oferă asistenţă medicală şi ore de educaţie online locuitorilor din Crimeea anexată

Guvernul Ucrainei a aprobat miercuri o serie de măsuri menite să sporească influenţa sa asupra Crimeii, inclusiv prin oferirea de asistenţă medicală şi de ore de educaţie online pentru elevii care trăiesc în teritoriul anexat de Rusia în 2014, relatează Agerpres.

În conformitate cu noile măsuri, Ucraina va oferi ore de educaţie online elevilor din Crimeea şi îi va invita să participe în tabere de vară. Locuitorii din Crimeea vor putea beneficia de consultaţii medicale online sau pot călători în teritoriul controlat de Kiev pentru a primi îngrijiri.

Regiunile sudice de la frontiera cu Crimeea vor avea parte de noi drumuri şi de mai multă finanţare pentru servicii precum testarea COVID şi centre de vaccinare, pentru ca accesul să fie mai uşor pentru locuitorii din acest teritoriu în regiunile controlate de Kiev.

„Am aprobat documente complete care conţin paşi detaliaţi pentru dezocupare, care implică cei mai buni experţi şi analişti din întreaga lume”, a declarat premierul Denis Şmîgal în cadrul unei reuniuni televizate.

„De asemenea, lucrăm cu ţările partenere şi în cadrul organizaţiilor internaţionale pentru a ne asigura că tema Crimeii este în mod constant pe agenda globală”, a adăugat el.

Agenţia BucPress - www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 375


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți