Politică
Redactor: Elvira Chilaru
24 mai 2021

Ucraina: Pentru a evita izolarea, călătorii oferă mită la frontieră și prezintă certificate medicale false

Ucraina: Pentru a evita izolarea, călătorii oferă mită la frontieră și prezintă certificate medicale false
24 mai 2021

Ucraina: Pentru a evita izolarea, călătorii oferă mită la frontieră și prezintă certificate medicale false

În luna mai, militarii Detașamentului de frontieră Mucacevo  au înregistrat 22 de infracțiuni la punctele de trecere a frontierei.

Propunerile ilegale făcute de  13 ori cu semne ale unei infracțiuni în conformitate cu partea 36 a articolului 369 din Codul penal „Ofertă, promisiune sau beneficiu ilegal propus unui funcționar”, au făcut cetățenii pentru posibilitatea de a intra în Ucraina, fără a instala aplicația „Acasă(Dya)” și fără a avea un  Test PCR.

Suma totală a mitei oferite s-a ridicat la 39 de mii de forinți, 1400 de grivne și 65 de euro. În toate cazurile, „polițiștii de frontieră au respins  ofertele ilegale  ale cetățenilor, demonstrând încă o dată toleranță zero față de corupție”, potrivit unui comunicat oficial.

În plus, polițiștii de frontieră au găsit 9 certificate false de testare PCR. Aceste infracțiuni conțin semne ale unei infracțiuni în temeiul art. 358 din Codul penal „Falsificarea documentelor, sigiliilor, ștampilelor și formularelor, vânzarea sau utilizarea documentelor falsificate, sigilii, ștampile”. Polițiștii de frontieră au informat Poliția Națională despre descoperirea faptelor de mai sus, transmite serviciul de presă al Detașamentului de frontieră Mucacevo.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1079


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți