Politică
Redactor: Mirela Amarie
19 noiembrie 2021

UE așteaptă de la Ucraina să ia măsuri suplimentare pentru dezoligarhizarea eficientă

UE așteaptă de la Ucraina să ia măsuri suplimentare pentru dezoligarhizarea eficientă
19 noiembrie 2021

UE așteaptă de la Ucraina să ia măsuri suplimentare pentru dezoligarhizarea eficientă

UE va evalua eficiența legii ucrainene privind oligarhii în funcție de modul în care este pusă în aplicare și subliniază că sunt necesari pași suplimentari pentru a rezolva problema oligarhiei, notează Agenția BucPress.

Acest lucru a fost declarat de către șefa grupului de sprijin al Ucrainei din Comisia Europeană, directorul general adjunct al Direcției generale Vecinătate și Negocieri privind Extinderea din cadrul Comisiei Europene, Katarina Maternova, într-un interviu acordat Interfax-Ucraina.

În același timp, ea a remarcat că a fost un semnal important pentru UE că Kievul înțelege că trebuie făcut ceva „în timp real” cu problema oligarhiei.

 „Este important să spunem că apreciem faptul că conducerea ucraineană este pe deplin conștientă că pentru a obține cu adevărat prosperitatea și viitoarea dezvoltare pozitivă a țării, este necesar să facem față structurii oligarhice”, a spus Katarina Maternova.

Anterior, o opinie similară a fost exprimată de ambasadorul britanic în Ucraina, Melinda Simmons, menționând că proiectul de lege adoptat privind oligarhii ar putea fi potențial eficient, dar sunt necesare măsuri suplimentare pentru combaterea problemei.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 219


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți