Politică
10 iunie 2021

UEFA: De pe echipamentul echipei de fotbal a Ucrainei va fi eliminat sloganul „Glorie eroilor”

UEFA: De pe echipamentul echipei de fotbal a Ucrainei va fi eliminat sloganul „Glorie eroilor”
10 iunie 2021

UEFA: De pe echipamentul echipei de fotbal a Ucrainei va fi eliminat sloganul „Glorie eroilor”

„Glorie eroilor”  UEFA a analizat noua uniformă a echipei naționale a Ucrainei la insistența  Uniunii de Fotbal a Federației Ruse.

Potriit informației difuzate de censor.net, Uniunea de Forbal a Rusiei a cerut să fie eliminat mesajul „Glorie eroilor” de pe noua uniformă a fotbaliștilor ucraineni. La rândul său, Asociația Ucraineană de Fotbal a confirmat că ”UEFA a ordonat să fie eliminat acest slogan de pe tricoul selecționatei naționale pentru Euro-2020”.

În același timp, pe tricoul fotbaliștilor ucraineni este inscripționată și peninsula Crimeea în componența Ucrainei, ceea ce nu poate fi considerată o încălcare, deoarece ONU recunoaște granițele inviolabile ale țării.

Sloganul „Glorie Ucrainei” va rămâne, de asemenea, pe echipamentul echipei de fotbal a Ucrainei, deoarece nu are o semnificație politică. Iar cel de-al doilea mesaj de pe uniforma selecționatei naționale - „Glorie eroilor”, ar trebui să fie eliminat, deoarece în îmbinare cu primul slogan „are o senificație politică”.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 822


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți