Politică
Redactor: Elvira Chilaru
04 martie 2021

Ungaria a permis intrarea din Ucraina fără restricții în scopuri de afaceri și celor care au fost bolnavi

Ungaria a permis intrarea  din Ucraina fără restricții în scopuri de afaceri și celor care au fost bolnavi
04 martie 2021

Ungaria a permis intrarea din Ucraina fără restricții în scopuri de afaceri și celor care au fost bolnavi

Potrivit unui decret guvernamental, ministrul maghiar de externe, împreună cu ministrul de interne, au autoritatea de a stabili din ce țări cetățenii maghiari pot intra în Ungaria fără restricții și carantină atunci când se întorc acasă din călătorii de afaceri.

Site-ul guvernamental kormany.hu a publicat, de asemenea, o listă a țărilor ai căror cetățeni sau persoane cu  dreptul să rămână mai mult de 90 de zile, pot intra pe teritoriul Ungariei fără restricții în scopuri comerciale (de afaceri).

În prezent, lista include: Ucraina, SUA, China, Rusia, India, Indonezia, Israel, Japonia, Republica Coreea, Turcia, Singapore, Bahrain, Emiratele Arabe Unite.

Site-ul web al poliției maghiare, police.hu, a raportat că persoanele, indiferent de naționalitate, pot intra în Ungaria și din Ucraina fără obstacole dacă intră cu trafic de marfă; trebuie să aibă pașaport diplomatic (de serviciu); călătoresc în Ungaria pentru o vizită oficială; au confirmare oficială că au contractat o infecție cu coronavirus în termen de 6 luni înainte de trecerea frontierei.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1327


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți