Politică
Redactor: Elvira Chilaru
16 iulie 2021

Ungaria și Ucraina, la un pas de recunoașterea reciprocă a diplomelor

Ungaria și Ucraina, la un pas de recunoașterea reciprocă a diplomelor
16 iulie 2021

Ungaria și Ucraina, la un pas de recunoașterea reciprocă a diplomelor

Ungaria va recunoaște diplomele din Ucraina. Acordul relevant privind recunoașterea reciprocă a documentelor educaționale dintre Ucraina și Ungaria este planificat să fie semnat în viitorul apropiat, potrivit Agenției de știri BucPress.

În timpul vizitei sale în Ungaria, șeful adjunct al biroului președintelui Ucrainei Ihor Jovkva a ținut consultări de lucru cu consilierul diplomatic al primului ministru al acestei țări, Janos Balla. Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al biroului președintelui.

În special, reuniunea a luat act de intențiile părților de a semna un acord privind recunoașterea reciprocă a documentelor privind educația și diplomele științifice între Ucraina și Ungaria în viitorul apropiat.

"Dorința de a găsi o soluție reciproc acceptabilă la problemele sensibile ale educației și ale minorităților naționale ne deschide o fereastră de oportunitate pentru a traduce aceste probleme de la nivel politic la nivel de experți și de a normaliza relațiile bilaterale ucraineano-maghiare", a spus Igor Jovkva.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 525


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți