Politică
03 ianuarie 2022

Vitali Kliciko: ”Putin este „o cangrenă” pentru Europa”

Vitali Kliciko: ”Putin este „o cangrenă” pentru Europa”
03 ianuarie 2022

Vitali Kliciko: ”Putin este „o cangrenă” pentru Europa”

Fostul campion mondial la categoria grea Vitali Kliciko, primarul oraşului Kiev, l-a criticat dur pe preşedintele rus Vladimir Putin, el spunând că acesta este “o cangrenă” pentru Europa.

Kliciko a început să facă pregătire militară împreună cu rezervişti ucraineni, în contextul tensiunilor dintre Rusia şi Ucraina, relatează New York Post. Kliciko, în vârstă de 50 de ani, primar al Kievului din 2014, a declarat pentru Daily Telegraph, preluat de news.ro, că o pregătire militară este esenţială pentru oficialii de nivel înalt şi mediu din Ucraina, informează Adevărul.  

“Mulţi dintre noi am făcut armata şi trebuie să ne amintim ce am învăţat atunci. Cred că o astfel de pregătire este esenţială pentru oficialii de nivel înalt şi mediu ai unei ţări care este în război de aproape opt ani”, a afirmat fostul sportiv.

Potrivit presei, cei 100.000 de rezervişti aI Ucrainei sunt împărţiţi în 25 de unităţi care au ca sarcini protejarea locurilor cheie şi menţinerea ordinii pe vreme de război. 

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 323


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți