Politică
Redactor: Mirela Amarie
22 ianuarie 2021

Volodimir Zelenski a semnat o lege care permite achiziționarea de gaze naturale la bursă

Volodimir Zelenski a semnat o lege care permite achiziționarea de gaze naturale la bursă
22 ianuarie 2021

Volodimir Zelenski a semnat o lege care permite achiziționarea de gaze naturale la bursă

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a semnat Legea №3176, care modifică achizițiile publice și va permite operatorilor sistemului de transport cu gaze al Ucrainei să cumpere gaze naturale la bursă, potrivit Agenției BucPress.

Legea prevede că un schimb de gaze care asigură funcționarea și gestionarea unei platforme de tranzacționare în conformitate cu prezenta lege trebuie să asigure respectarea cerințelor stabilite, inclusiv de către Codul sistemului de transport al gazelor, pentru platformele de tranzacționare.

„Proiectul de lege al Ucrainei a fost elaborat cu scopul îmbunătățirii legislației actuale, creării oportunităților pentru achiziționarea de către operatori a produselor de gaze standardizate pe termen scurt, pe platforma de tranzacționare, adică la bursă. Acest lucru va asigura transparența, accesul gratuit la informații și implicarea unui număr mare de participanți - participanți la piața gazelor naturale”, se menționează în nota explicativă a proiectului de lege.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 418


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți