Politică
Redactor: Marin Gherman
08 iulie 2020

Volodimir Zelenski, în vizită în regiunea Cernăuți (VIDEO)

Volodimir Zelenski, în vizită în regiunea Cernăuți (VIDEO)

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski întreprinde o vizită în regiunea Cernăuți. Liderul de la Kiev s-a aflat la Centrul Perinatal din orașul Cernăuți, care a fost deschis recent și a oferit titluri de „Medic emerit al Ucrainei” unor medici din nordul Bucovinei, informează Agenția BucPress

Zelenski a menționat medicii care se luptă cu pandemia de COVID-19, precizând că regiunea Cernăuți a fost cea mai afectată de coronavirus la nivel de țară. „În timp ce în alte regiuni era o adiere de vânt, aici, în Cernăuți a fost un adevărat val de infecție”, a spus Zelenski, mulțumind medicilor din regiune pentru efortul depus de ei.

Zelenski vizitează astăzi localitatea Rarancea din comuna Mahala, unde are loc construcția unei școli, dar și unele obiective de infrastructură.

Agenția BucPress – www.bupress.eu

Foto - ACC

Material video


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1239

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți